Overslaan en naar de inhoud gaan

Verkleurde tanden

Een natuurlijk witte kleur van je tanden ligt binnen handbereik.

Verkleurde tanden

Steeds meer mensen willen wittere tanden, blijkt uit onderzoek. Maar liefst 49% van de Nederlanders en Belgen wenst niet alleen een gezond gebit, maar wil ook een gebit met een schone, witte en frisse uitstraling. Gelukkig ligt zo’n natuurlijke witte kleur voor velen binnen handbereik! Met VITIS Whitening ga je verkleuringen van tanden en kiezen tegen.

Jouw tanden en kiezen verliezen in de loop van de tijd hun natuurlijke frisse kleur. Deze verkleuringen worden veroorzaakt door allerlei factoren zoals kleurstoffen uit drank en voedsel, roken, een slechte mondverzorging, slijtage van het gebit of medicijngebruik.

Een goede mondverzorging is een belangrijke factor voor het ontstaan van verkleuringen in het gebit. Door de mond goed te verzorgen, verminder je niet alleen de kans op mondproblemen, maar ook op verkleuringen van tanden en kiezen.

Schadelijke hulpmiddelen

Om de tanden en kiezen weer fris en natuurlijk wit te maken, zijn diverse methoden en producten ontwikkeld. De meeste daarvan bevatten echter bestanddelen (zoals peroxiden en andere schurende elementen) die schadelijk zijn voor het tandglazuur. Veel tandartsen en mondhygiënisten hebben daarom bezwaren tegen het gebruik van deze schadelijke hulpmiddelen.

VITIS Whitening

100% veilige oplossing: VITIS Whitening

Na jarenlang onderzoek, gebaseerd op de nieuwste inzichten voor het witter maken van tanden en kiezen, biedt Dentaid een 100% veilige en effectieve ‘Whitening’ tandpasta: VITIS Whitening. VITIS Whitening herstelt de natuurlijke witte, frisse kleur van uw tanden snel en doeltreffend. Bovendien bestrijdt VITIS Whitening tandgevoeligheid. En omdat het geen gebruik maakt van schadelijke bestanddelen is VITIS Whitening 100% veilig!

Bekijk het product VITIS Whitening

Waar te koop

De VITIS Whitening producten zijn te koop bij apotheken, parapharmacies en online o.a. bij:

Bestel bij New Pharma Bestel bij Medi-Market Bestel bij Farmaline

Zoek uw apotheek

Uniek dankzij vijfvoudige werking

De kracht van VITIS Whitening zit ‘m in de revolutionaire technologie (met unieke 5-voudige werking) waarmee deze tandpasta is ontwikkeld. Deze Dentaid® haptechnologie is gebaseerd op minuscule deeltjes van hydroxyapatite die zich hechten aan het tandoppervlak. Door hun miniscule grootte kunnen deze deeltjes in de tandpasta volledig in het glazuur en de dentine worden opgenomen.

Natuurlijk witte kleur

Er vindt een daadwerkelijke integratie plaats van de hydroxyapatitedeeltjes in de bestaande structuur van de tand en/of kies. Hierdoor worden barstjes en onregelmatigheden op het tandoppervlak opgevuld. Tanden en kiezen gladder, gaan meer glanzen en krijgen hun natuurlijke witte kleur terug.

Wetenschappelijk bewezen

De effectiviteit van VITIS Whitening is wetenschappelijk bewezen: bij 65% van de patiënten wordt na 10 dagen gebruik al een vermindering van 24% van het aantal verkleuringen van tanden en kiezen waargenomen. Bovendien stelt 45% van de patiënten dat zij na 10 dagen gebruik wittere tanden krijgt. En die aantallen stijgen alleen maar na 21 dagen poetsen! VITIS Whitening doet wat het belooft: de tanden krijgen snel en veilig hun natuurlijke frisse kleur terug. Dat wil je vast ook!

Wij adviseren deze producten