Overslaan en naar de inhoud gaan

Baby's en kinderen

Van ‘eerste hulp bij doorkomende tandjes’ tot een optimale bescherming en versterking van het (wissel)gebit. Samen groeien we op met een gezonde mond.

kinderen
VITIS Baby

VITIS Baby

Heeft je baby last van doorkomende tandjes? VITIS Baby gel-balsem verzorgt en kalmeert het tandvlees en geeft direct verlichting. Bevat geen schuimmiddel en is vrij van gluten, dierlijke bestanddelen en lactose.

Lees meer over VITIS Baby >

VITIS Kids

Wist je dat het tandglazuur van een melkgebit maar liefst 50% dunner is dan het glazuur van een volwassen gebit? Daarom is het belangrijk om de melktandjes goed te beschermen tegen gaatjes. VITIS Kids tandgel (Natriumfluoride 1.000 ppm) vanaf 6 maanden is speciaal ontwikkeld om de kwetsbare melktanden te beschermen en te verzorgen.

Lees meer over VITIS Kids >

VITIS Junior

VITIS Junior

Stap voor stap gaan kinderen zelf leren poetsen. Een goede tandpasta helpt! VITIS Junior beschermt niet alleen extra de tanden het verzorgt ook het gevoelige tandvlees tijdens het wisselen. Daarnaast zorgt de kindvriendelijke smaak ervoor dat zelfs de moeilijkste poetsers het tandenpoetsen weer leuk vinden.

Lees meer over VITIS Junior >

Wij adviseren deze producten